3/5

6 juni 2017

Maand 3 van mijn avontuur zit er alweer op...

Niet verwacht dat ik dit zou zeggen, maar wat gaat de tijd snel. Aangezien ik 6 dagen in de week mijn tijd door breng op mijn werk is het misschien tijd dat ik wat vertel over de plek waar ik werk. Ik werk deze 5 maanden voor Salt 'n Pepper. In feite een tappas restaurant, maar je kan er werkelijk van alles eten. Het is een relatief klein restaurant. Wat ik persoonlijk erg fijn vind. Zo blijf je meer op de hoogte van je collega's en wat er gaande is door het gehele restaurant. De mensen waarmee ik werk zijn enorme harde werkers, maar dat is ook erg nodig bij dit restaurant. Vaak is het van o naar 100 in tien minuten. Hier heb ik mij de eerste tijd enorm over verwonderd, omdat er vaak niks tussen in zit. Al hoe wel dit geen fine dining restaurant is leer ik hier toch enorm. Over het schakelen tussen verschillende nationaliteiten en wat zij verwachten van een restaurant tot het logisch nadenken in je werk. Als je Salt ’n Pepper binnen komt wordt je omgeven door honderden zout en peper setjes. Juist dit is zo leuk, omdat het echt een sfeer aan het restaurant geeft. Al deze zout en peper setjes zijn aan ons gegeven door gasten. Sommige brengen de setjes gewoon omdat ze het leuk vinden, maar het meest brengen mensen de setjes, omdat je dan een gratis glas huisgemaakte Sangria krijgt. Salt 'n Pepper is gelokaliseerd in een omgeving met hotels en andere restaurants en vooral in de avond is dit enorm gezellig, omdat Aruba snel donker is, begint het rond half 8 gezellig te worden er zijn dan overal lichtjes en ook live muziek. Salt 'n Pepper is onderdeel van een grotere onderneming wat Aruba Wine & Dine heet. Samen met Salt 'n Pepper zijn er nog 9 andere restaurants onderdeel van AWD Waarvan de meeste restaurants op dezelfde strip zitten als Salt 'n Pepper.

Ik ben hier nu 3 maanden en ik besef heel erg dat het niet heel lang meer duurt voordat ik naar huis ga. Ergens vind ik het heel erg fijn dat ik snel weer naar huis ga, omdat je natuurlijk de mensen waarvan je houd mis. Maar aan de andere kant vind ik het ook jammer om straks dit mooie eiland achter te moeten laten. Dit eiland heeft zo veel te bieden, maar voor nu mag ik nog even genieten….